Duurzame garagevloer epoxy

Onze garagevloer epoxy is in tegenstelling tot de winkel gekocht uit de plank soort epoxy’s. Retail kwaliteit epoxy’s zijn meestal op waterbasis, zeer dunne enkele lagen, hebben geen urethaan versterkte epoxy topcoat en hebben een hoge slijtage verlies rating. Dit resulteert vaker wel dan niet in een slechte afwerking en uw banden die de coating in korte tijd afbladderen. Bij het gaan door de moeite en kosten van het toepassen van een garagevloer epoxy coating die je wilt het niet alleen blijven plakken aan uw vloer wilt u een coating die een langdurige nieuwe look zal hebben om het te hebben. Zeker als u een beton cire badkamer heeft, wilt u er zeker van zijn dat hij lang meegaat. 

garage-vloer-epoxyOnze garage epoxy is militaire rang 100% vaste stoffen alifatische epoxy, dit is een bewezen superieure epoxy op waterbasis en cyclioaliphatic epoxies. Onze topcoats komen in twee versies met de standaard topcoat met een 20 mg en onze militaire geharde topcoat met een industrie beste 4 mg slijtage verlies rating.

Wat is het precies

De Spaander van het pantser & de Granietgarage van het pantser de epoxy zijn niet beschikbaar in de opslag van de huisverbetering of andere kleinhandelsafzet, zijn zij de epoxy van de militaire rang vloersystemen die voor gemakkelijke DIY installatie in enkel een paar uren worden verpakt. Onze garage epoxy vloeren kits bevatten alles wat je nodig hebt om de complete klus te doen en wanneer goed gedaan een ArmorGarage garagevloer epoxy kan duren 15 tot 20 jaar. Je kan ook kijken voor beton cire op vloerenbaas.nl

Wat is een topcoat en wat is een slijtage verlies beoordeling? Een topcoat is de laatste coating die u aanbrengt over de epoxy om het te beschermen en de kleur schilfers als u ze gebruikt. Een topcoat is veel anders dan de basis epoxy coating. Er moet urethaan in zitten voor UV bescherming en om hardheid toe te voegen voor slijtvastheid. De slijtvastheid wordt bepaald aan de hand van de Taber C-17 slijtvastheidstest.

Dit is eenvoudig een gewogen slijpschijf die over de deklaag voor een specifieke hoeveelheid tijd wordt gehaald en de hoeveelheid epoxy die wordt verwijderd wordt gemeten. Hoe lager de verwijderde hoeveelheid, des te hoger de slijtvastheid. Retail kwaliteit garage epoxies hebben een slijtage verlies waardering van 25 en veel hoger. Coatings met deze slechte types van de classificaties van de schuringsweerstand bieden weinig in band of klein wiel kras en schuringsslijtage bescherming aan. Zo kunt u vinden en toepassen van een epoxy die niet zal mislukken als gevolg van hete band pick-up, maar de mooie hoogglans afwerking zal snel worden weggesleten.epoxy-vloeren

Topcoats en misleiden

Laat u niet misleiden door topcoats die eigenlijk gewoon heldere epoxy’s zijn met wat UV additieven. Deze zijn gewoon een verspilling van uw tijd en geld ze bieden nul extra slijtage bescherming.

ArmorGarage epoxy vloeren kits worden geleverd met een gekalibreerde wisser om ervoor te zorgen dat u de epoxy toe te passen op de juiste mil dikte en onze afgewerkte coatings zijn de dikste beschikbaar zijn voor een mooie diepe glans look die nog steeds nieuw uit zal zien vele jaren vanaf nu. Wij bieden u ook de meeste hoeveelheid kleur chips in zowel onze Armor Chip kit en onze Armor Granite kit die een vloerafwerking heeft die lijkt op echt graniet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.